OM OSS

Camilla & Christer


På gården Styrshult mellan Skövde och Tidaholm ligger Stuteri Wish lummigt inbäddat mellan skog, mjuka kullar och öppen betsmark. 

Vi som driver gården heter Camilla och Christer Görander och hästarna är en mycket stor del av vårt liv. Våra underbara döttrar Tuva, Ella och Nora delar än så länge hästintresset med oss. 

 Vi har fött upp kvalitethästar och ponnyer sedan 2006. Här bor ett 20-tal hästar i alla åldrar och storlekar. Från de minsta welsh mountain till de lite större welsh cob och de stora svenska halvbloden. Vi har två egna licensierade avelshingstar, elva avelsston, ett flertal unghästar och varje år föds nya underbara föl. 


Familjen ligger oss nära om hjärtat, men också våra vänner. Hos oss får alla känna sig välkomna, både gamla och nya, tvåbenta och fyrbenta. 

Camilla


Med ett stort intresse för avel och unghästträning ansvarar Camilla för avelsarbetet på Stuteri Wish. Från att detaljstudera stamtavlor till att ha kontakt med kunder och miljöträna fölen. Hon rider också in unghästarna och visar på utställning eller unghästtester. Det är Camilla som du i första hand kommer att ha kontakt med om du planerar på att köpa häst eller lämna ditt sto för betäckning. 

Christer


"Ingen hov, ingen häst" finns ett gammalt ordspråk som säger. Alla stuteriets hästar verkas regelbundet av Christer som också hjälper till med unghästhantering, fölningar och den dagliga skötseln av hästar, maskiner och gård. 

VI ERBJUDER

Hos oss kan du med trygghet lämna ditt sto för betäckning eller din unghäst på träning. 

Vi kan hjälpa till med unghästhantering, visning av häst på utställning eller treårstest för ponny. 

I viss mån av tid tar vi försäljningsuppdrag.