Wish Lucky Girl

Welsh part bred sto född 2007 d-ponny

Ägare Emma Almqvist

Wish Lucky Girl

Championat 2013

Championat 2013

 

Welsh mästerskapen 2013

 

Stamtavla

 

 

Wish är en underbar tävlingsponny kämpar alltid och efter karriären blir hon ett kanon avelssto. En riktigt söt trevlig tjej.  Är under hösten 2010 inriden av mig och riktigt rolig att rida!

Nu när hon har blivit lite äldre och har felfria rundor upp tom La. Vann welshmästerskapen i hoppning för welshpartbred 2013 som går i Lb. Deltog i ungponnychampionatet i hoppnin 2013 La. Tävlad dressyr bland storhästar med fina resultat och var första utanför placering på sin första start. Hon har verkligen framtiden för sig och efter årets alla bravader skall vi efter årets slut gå ner i klasserna med henne ett tag. Hon gör alltid sitt bästa och är super i alla hantering.

Wish är Ulfs ponny och hans ögonsten!

 

Storhaug Magic Flyer användes av oss under tre säsonger under tiden red och utbildade jag honom. Väldigt bra temperament med tre bra gångarter. Han är godkänd i både Norge och Sverige. Jag visade honom en gång på utställning där han blev res. Best in Show med 43p. Han är uppfödd av Hilde Solberg www.welshcob.no.

 

Jipe Jinx, Wish mamma lånades som treåring till att ta ett föl på och i utbyte red jag in henne vilket var jätteskoj. Hon var så lättlärd och rolig att rida. Pigg och glad. Nu skall hon vara tävlingsponny. Hon tävlades av Lina och har redan nu flera fina resultat! Jinx fick 2008 gångartsutmärkelse på kvalitetsbedömning med 8,20 poäng. Hopputmärkelse på kvalitetsbedömning 2008 med 8,44 poäng. Jättekul!! Nu tävlas hon enbart i hoppning. Jinx har under 2010 startat och nollat sin första MSV B. De vann sveland cup finalen för kat c på Dagstorp, vann GP-ponny kvalet på grevagården. Samt blev tvåa i finalen på Scandinavium. De har flera placeringar upp till LA. Felfri upp till MSV B

 

Morfar Veronas Gerswin är en fantastisk hingst som lämnat många bra avkommen ni kan läsa mer om honom här http://hstrial-marksridcentrum.homestead.com/Gerswin.html

Comments are closed.