Wish Miss Makeup

Welsh cob sto född 090425

Såld till Michell Eilertsdotter-Hyltebruk

Lycke till med denn pärla!

E. Storhaug Magic Flyer EE. Nebo Crusader

U. Bercoed Megan UE. Gwynfaes Sion

Stamtavla

Vårat första welsh cob sto föl! Vilken tjej sen, tror och hoppas verkligen på henne. Mkt snäll välhanterad och framåt. Älskar pyssel och mys och att stå i centrum. Lätt i all hantering varit med på det mesta. Åkt transport själv och med sällskap. 41p på fölmönstring och Guld på riks som föl. Visad med klass 1 som 1 och 2 åring.

 

 

 

Makeup 090513

 

Pappan Storhaug magic Flyer godkänd enligt gamla systemet. Han är visad med upp till 43p. Vi har haft tre årskullar med föl efter honom och är riktigt nöjd med Makeup. Flyer har mkt hög ridbarhet och är fantastisk snäll.

Mamman Bercoed Megan är en riktig ridcob som är visad med 40 p. Hon gick ridklassen på riks och kom tvåa i klassen 2010. Har även varit med på en del hoppträningar som hon tyckte var kul.
Makeup fick 41p på sin fölmönstring av Morgan Johnsson ett ämne att satsa på tyckte han! Fick även guld på riksutställningen 2009 precis som hennes mamma.
Hon är lite ovanlig till sin färg brunstickelhårig och med strumpor. Gudomligt snäll med en humoristisk sida. Mkt hanterad, lätt i allt från tvättning till lastning. Gillar att stå i centrum och synas. Åker transport både själv och med sällskap. Sutten på utan bekymmer. Makeup är ett riktigt ämne hopp, fälttävlan, dressyr, avel välj själv.

 

 

Comments are closed.